Omgeving

/
Omgeving

Station

5 min fietsen

Strand

22 min fietsen

Amsterdam

26 min met de trein

Winkelcentrum

7 min fietsen

Een diverse maar rustige omgeving

In een groen decor komen in Heiloo cultuur, erfgoed en het goede leven samen. Of je nu houdt van een lange wandeling door de drie Heilooër landgoederen of van samen met de kinderen spelen bij de Kattenberg.

In de buurt van Het Caendorp

Te doen in Heiloo

Natuur

Wandel in het prachtige en oeroude Heilooerbos en zie met eigen ogen de fantastische bezienswaardigheden zoals de Kattenberg en de Preekstoel.

Sporten

Een wijd scala aan sport mogelijkheden bevindt zich in Heiloo, van hardlopen tot aan tennis, padel en voetballen bij de lokale voetbal clubs.

Eten & drinken

In Heiloo kun je geweldig genieten van eten en drinken in de diverse restaurants en cafés. Van gewoon een sateetje of koffie met appeltaart tot hippe cocktails!

Cultuur

De meeste mensen in de regio herkennen hem al van ver, het hoge groene kruis dat als een baken boven Heiloo uittorent. Sinds 2014 is de Cultuurkoepel Heiloo een multifunctioneel theater.

Strand

Op fietsafstand 2 strandopgangen. Castricum aan zee en Egmond aan zee zijn beide hele fijne stranden met leuke strandpaviljoens

Faciliteiten in Heiloo

Heiloo is een uitstekende plek om te wonen, leven en recreëren. Een middag winkelen of even snel een boodschap doen? In de drie winkelcentra, ruim 150 winkels en op de gezellige weekmarkt kom je nooit met lege handen thuis. ’s Avonds nog even een drankje doen of een romantisch diner met z’n tweeën? Van sfeervolle terrasjes tot aan een brede keuze in gastronomisch genot: in Heiloo is altijd gezelligheid te vinden.